LAAT ZIEN WIE JIJ BENT

LAAT ZIEN WIE JIJ BENT

6 weken
  • Leer zien in plaats van kijken
  • Kom in verbinding met jouw binnenwereld
  • Vergroot je creatieve en intuïtieve ontwikkeling
  • Bekijk jezelf en de wereld om je heen op een andere manier
  • Beleef lessen, inzichten en metaforen vanuit jouw kijk op de wereld

Wat kun je verwachten?

Fotograferen is een fantastisch middel om jezelf te leren kennen.
Je traint jezelf om in contact te staan met je eigen binnenwereld. Door bewust te zijn van wat je ziet, merk je steeds beter op hoe je naar de wereld kijkt en wat er vanbinnen bij jou leeft.
Door dat in beeld te brengen, maak je je binnenwereld visueel. Het is een prachtige manier om stil te staan, om naar jezelf te luisteren en om je intuïtie verder te ontwikkelen. Het helpt je om rust te vinden in de drukke buitenwereld en om sturing te geven aan hoe jij wil leven.

Deze BASIS is een vereiste om de coachings-programma's te kunnen volgen. Je gaat eerst letterlijk aan de slag met je eigen basis. De BASIS-training is de kick-off van wat er nog komen gaat.

De training bestaat uit 6 weekmodules en is ontwikkeld om in zes weken te kunnen volgen. Je tijdsinvestering hiervoor is 4 uur per week. Iedere week start je een nieuwe module. Die bestaat uit een thema met uitleg, een weekoefening en een reflectiemoment.
De weekoefening doe je dagelijks op dag 1 t/m 6. Een half uur per dag.
De reflectie doe je op de laatste dag van die week, dag 7. Neem daar een uur de tijd voor.

Je kunt uiteraard je eigen tempo volgen en zelf je planning maken. Deze training volg je individueel. Uiteraard ben ik er wel bij om je te begeleiden in jouw proces. 
Stuur aan het eind van iedere module direct je reflecties naar mij door zodat ik met je mee kan kijken. 

Je hebt 2 jaar toegang tot deze training. Dus herhaal gerust af en toe een module. Het is ook erg leuk en leerzaam om de training in een ander seizoen of een andere fase nog eens te herhalen.

Fotografie, met je telefoon, is in deze training een middel om verbinding te maken met de buitenwereld én met je eigen binnenwereld. Wanneer je de training hebt afgerond, krijg je jouw foto's in mooie afdrukken thuis gestuurd. Hang ze op door je huis, of plak ze in je persoonlijke werkboek. Beleef de kracht van beeld en wat het met jou doet.  

Wil je meer informatie over de training?
Of wil je weten of deze training bij jou past?
Neem dan contact met me op.
Ik kijk graag met je mee.


Liefs Kiki

€ 800,00 incl. BTW
Bestellen
© Laat zien wie jij bent.
Created by